Rólunk

Rólunk

A 2005 szeptemberében megnyílt háromcsillagos szálloda bár a város szívében, a lüktető élet közelében épült, a vendégeket mégis csendes, barátságos környezet fogadja. A ház színvilága mediterrán hangulatú, a narancs, bézs meleg színei vidítják fel a vendégeket a szomorú őszi napokon. A szálloda mind egyéni, mind csoportos vendégek kiszolgálását biztosí­tja.

Szobáink többsége külön előtérből nyílik, lehetőséget biztosítva arra, hogy a szállodai élet ne zavarja a pihenni vágyókat.  Szobáink alapterülete nagy, így kényelmesen elférnek benne vendégeink. A teljes körű kikapcsolódáshoz hozzájárul a minden szobában elhelyezett színes televízió, hűtőszekrény, széf, és telefon. A fürdőszobák zuhanykabinnal felszereltek, télen padlófűtés biztosítja a kellemes meleget. Egyéni vendégeinket vízforraló és teabekészítés várja a szobában. Néhány szobánk franciaágyas, többségében azonban külön ágyas szobával rendelkezünk. Külön kérésre az ágyakat természetesen összetoljuk.

Belső átriumos kialakításának köszönhetően, a ház belseje egész nap természetes fénnyel van megvilágítva. Télen padlófűtés biztosítja a kellemes meleget.

Az átriumban kapott helyet a reggeliző helység, ahol egyszerre száz vendég tudja kényelmesen elfogyasztani svédasztalos reggelijét.

A szállodában WiFi rendszer működik, mely a közös helységekből és a szobákból is kiválóan fogható. Ezen szolgáltatásunkat térítésmentesen biztosítjuk kedves vendégeinknek  Szobáink nagy részét légkondícionálóval szereltük fel, melyet ingyenesen bocsájtunk vendégeink rendelkezésére. Egyéni vendégeink külön díj ellenében vehetik igénybe a zárt parkolót.

Mind a budapesti üzleti élet csomópontjai, mind a nevezetességei perceken belül elérhetők a szállodából a Blaha Lujza tér frekventált fekvéséből adódóan, valamint a jó tömegközlekedésnek köszönhetően. A  4-es (zöld) és a 2-es (piros) metróvonal az utasokat rövid idő alatt elszállítja a turisták által kedvelt városrészekre.

Csoportok részére ültetett vacsorát biztosítunk (min. 16 fő esetén).

2012. január 1-jétől szállodánk 100%-ban nemdohányzó.